Vardagsmat

Gårkvällen blev det ett sista partaj med Als kusse. Vi drog till Hollywood och slira. Välkommnadet inne på Beso bestod av att man fick en flaska grey goose upptryckt i käften. halsa or dieee. Moa ska ha en applåd för sitt ragg från igår, en mexarbög med musche, basker och ölkagge som han döljde under ett taight linne. Dragan blev tyvärr offer för hans gaytalk inne på fyllekäkstället. Bögen stod bakom ett hörn med moa och spanade på Dragan som stod och åt på sina friterade kycklingklubbor." Look how he eat that chicken, grrrr" ..
"fabulous" var Marcos (bögens) favvoord, men han var helt knäckt att någon spillt på hans tröja; "Its kashmir".

Väl hemma möttes vi av partaj inne hos grannen från South Africa. Där befann sig även han vän "Spanjoren", en jävligt lustig lirare som jag självklart bytt lite meningar med på spanska. Han har varit på besök i veckan och kommit och knackat på vår dörr X antal ggr. De gånger ja inte öppnat har han öppnat själv och ropat Sandra, trots att jag suttit på muggen har han satt sej och väntat utanför. När jag kommer ut sitter han med sina puppyögon och frågar alltid om jag vill komma över till dom. När jag säger no maybe later, så sitter han kvar och bara ler ( hans engelska e så dålig så jag måste upprepa mej, NO THANKS). Igår gick han över gränsen stod utanför klockan fyra på natten å bankade på vår dörr medan vi låg inne i lägenheten o dog av skratt. han e definetely retarded, för att locka med sandra ut rullade han t.o.m en cigg i folie, allt för att hon skulle komma ut o hänga. kåtast i stan!

I onsdags var det öldrickande i Venice beach som slutade med en visit på circlebar där vi tog över dansgolvet med våra sluttymoves,,. heheh. Efterfesten stod "the prince" för, som för övrigt gillar att sitta uppe klockan 3 på morgonen på en kudde framför datorn o kolla på youtubeklipp, "hur gör djur?".
måste bju på nåt smaskigt med, jo det är så att en av oss har fått dejta lite extra på sistonde, en mörk, spännande, vältränad snygging som nu visar sig har ljugit om sin ålder all along! istället för 28 är han 39.. en daddy!!! aaaaahhhhh. Vi tyckte allihopa att han inte var på samma nivå som vår kära granne Danny hemma i Kalmar, and we were so right....

Idag e det fredag!!!!!!!! wiiieee! slappa vid poolen en stund, sen ska vi på Neil Strauss booksigning o sen ska vi hem till honom å hänga med Jenna Jameson..hoppas vi!



efterbliven spanjor med inte riktigt lika efterbliven indian gurl


brudsen gjorde circle bar jävligt osäkert







detta...plus en bärsing...

Happy days!
Puss puss!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0