Tina Wonder in Pink sings Natalie

Finbesök på Oaken idag! Plant is in the house och hon ska slagga över. Bingen är inte stor nog för oss båda, så hon får duna på golvet. Hon har just vart och förpestat muggen. Det e lugna puckar!

Mamma Viveca bjöd på tacos så att vår gäst skulle känna sig som hemma. Pappa försökte prata långsamt och tydligt så att han kunde göra sig förstådd. Det är sällan mexare kommer på besök.

I väntan på the big trip har jag självklart försökt hålla mej i form. Varvat med gratis prov gymmande har jag även byggt upp ett eget hemmagym. Här finns den stora bollen, matta för sit ups, hantlar och gummiband. Under träningen spelas självklart Natalie om och om igen. Det börjar arta sej nu vill jag lova. Plantan får givetvis höra min ljuva stämma.

Mina bröst...de är äkta!




Älskade 90-tal!


THE To Do List.

Förutom att gå i skolan när brudarna har korsat Atlanten kommer dom ju även att gräva guld i USA... Och med Guld menas Rockstars! Det kommer ju att finnas mycket (och många) att checka av från listan och här är ett litet smakprov på hur den ser ut...

- Ligga med en former Backstreet Boys medlem
- Bump into Brandon från Beverly Hills på Supermarket
- Terrorisera Natasha Peyre på Kitson (Där hon tydligen jobbar...)
- Festa med Brittan
- Ligga med Spencer från The Hills. Det endast för att förstöra mellan han och Heidi.
- Dricka Champagne på en Lyx Yacht utanför O.C

So long fuckers...

Vem är vem?

  Alex The Kid?                           Britney?                              Tara?


Hur e det med formen?

Från Reftele kommer hälsningen att jag tackar Allah för att jag jobbar med påsar, å inte har en påse själv (på magen). Stomi is so not hot right now.

Men form frågan hänger fortfarande i luften. När Sandy, mad tight, gör sig redo för att hänga på Muscle-beach får The Fat Kid å The Fat Hoe passa oss så vi inte hamnar på Muffin-beach.




Men ni kan va lugna, jag har lagt upp ett strikt avancerat träningsschema åt oss. I måndags joggades det 1 km, i tisdags 1,5 km och idag ska det bli 2 km. Det e tufft att träna sig i form för L.A vistelsen, men vad gör man inte för att känna sig fräsch?
flötiga kyssar xxx


The Girls.

För er som inte känner till Brudarna som planerar att göra Los Angeles osäkert kan här läsa en snabb presentation om Mongosarna...

Först ut, Moe... Som egentligen heter Moe-hammed och kommer från landet far far away called Reftele. I tidig ålder bestämde sig Moe och hennes dåvarande kärlek att de skulle rymma iväg till Afrika och gifta sig men dom hamnade lite fel och Moe ended up in Aussie istället. Där erövrade hon Surfers Paradise innan det var dags att återvända hem och ta över Kalmar... Till den öde ön L.A kommer Moe ta med sig 1 kilo potatis som personligsak (Bruden äääälskar potatis!)



Alex The Kid, Även kallad Al Pacino (wannabee blondinen i gänget) kommer från början från U-Town som hon själv brukar säga (Hon har typ försökt tuffa till Uddevalla...gick sådär va?) Ända sen barnsben har hon alltid blivit misstaken för att vara kines så tillslut bestämde hon sig för att åka till Asien för att finna sig själv..Hon fann massa thaipojkar istället... Som personligsak har Al valt att ta med sig en dator så facebook aldrig är mer än ett klick away...



Sist men inte minst, Sandra Dee...Tjejen som älskar bröst...Spelar ingen roll vilken storlek, form eller färg...She loves it!! Sandy är storstadsbruttan i gänget, hon kommer nämligen från Ekerö som enligt henne själv har 200 000 invånare. Enligt oss andra är det en förort till Stockholm med ca 20 000 invånare men det är ju bara vi...Som personligsak har Sandy valt att ta med sig killen från boxningen (med byxorna) från nautilus, så hon alltid har nån att träna med om Al och Moe sviker..



Som ni kan se älskar dessa tjejer att fylla sina kroppar med alkoholhaltiga drycker, så gud vet hur det kommer gå för dem i USA, men ni kan följa äventyret här på Bajskorv ;)

14 timmar och 7 dagar kvar...

Okey Fuckers...
Så här ligger det till... Sandra spenderar dagarna i storstan med att springa omkring och träna en gång gratis på alla gym som finns där... Ryktet säger ju att utseendet är allt i L.A så Sandy, Keep up the good work!! Moa hustlar på påsfabriken nere i Reftele och ser till att pengarna rullar in som dom ska (det går bra nu) Cash is King Moe, and you are our provider!! Själv gör jag fan inte mycket...Spenderar dagarna med att läsa SoffanPowers blogg...
Men min point är iaf nu närmar det sig...
L.A here we come!!

Får även passa på med ett Shout out till Luddovic, Snyggt brush ;)

Här får ni även ett smakprov på hur Sandra kommer strutta runt topless på beachen...Muscle beach så klart!!


RSS 2.0