The Girls.

För er som inte känner till Brudarna som planerar att göra Los Angeles osäkert kan här läsa en snabb presentation om Mongosarna...

Först ut, Moe... Som egentligen heter Moe-hammed och kommer från landet far far away called Reftele. I tidig ålder bestämde sig Moe och hennes dåvarande kärlek att de skulle rymma iväg till Afrika och gifta sig men dom hamnade lite fel och Moe ended up in Aussie istället. Där erövrade hon Surfers Paradise innan det var dags att återvända hem och ta över Kalmar... Till den öde ön L.A kommer Moe ta med sig 1 kilo potatis som personligsak (Bruden äääälskar potatis!)



Alex The Kid, Även kallad Al Pacino (wannabee blondinen i gänget) kommer från början från U-Town som hon själv brukar säga (Hon har typ försökt tuffa till Uddevalla...gick sådär va?) Ända sen barnsben har hon alltid blivit misstaken för att vara kines så tillslut bestämde hon sig för att åka till Asien för att finna sig själv..Hon fann massa thaipojkar istället... Som personligsak har Al valt att ta med sig en dator så facebook aldrig är mer än ett klick away...



Sist men inte minst, Sandra Dee...Tjejen som älskar bröst...Spelar ingen roll vilken storlek, form eller färg...She loves it!! Sandy är storstadsbruttan i gänget, hon kommer nämligen från Ekerö som enligt henne själv har 200 000 invånare. Enligt oss andra är det en förort till Stockholm med ca 20 000 invånare men det är ju bara vi...Som personligsak har Sandy valt att ta med sig killen från boxningen (med byxorna) från nautilus, så hon alltid har nån att träna med om Al och Moe sviker..



Som ni kan se älskar dessa tjejer att fylla sina kroppar med alkoholhaltiga drycker, så gud vet hur det kommer gå för dem i USA, men ni kan följa äventyret här på Bajskorv ;)

Kommentarer
Postat av: Moehito

potatoe 2 the people! the kid, tiderna då du våldtog i thailand is over! nu e det americanboys som gäller, eller sandys snubbe i boxardräkt. sharing sisters!

2009-01-28 @ 12:45:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0