The freaks are back...

Nu har vi vart här i två veckor och still no celebs, men en och annan star from above vill jag lova! Fredag bar av till Cress on the roof, men när vi gick ur taxin insåg vi had too pee NU! Och oj där låg vårt gamla hostel (Man vill ju inte riskera rättegång) så vi sprang in... Haffade Snoop John och fick låna hans toa... Sån tur var, va varken Hugh eller Jonnie på plats, Men en liten ful pygmee tysk tjej med nitbälte, som vi aldrig snackat med. Bara kollar snett på oss när vi kommer in och säger med sin fula pygmee tyska tjejröst...The freaks are back...Looooser tänkte vi men Moa såg till att Hon fick en blick som kunde döda, sen drog vi. Väl inne på klubben, blev vi ju självklart as packade och Sandra blev medbjuden till Las Vegas men hon pallade inte så hon tapade bort sin mobil istället...



(Matrialet på skinnjackan har han framkallat själv!)

Alla hjärtans dag blev vi uppvaktade som bara in i helvete dejter hit, dejter dit, godis, blommer, bilar, nallar, bla bla bla... Sandra blev även erbjuden en middag och en mobil (!) av denna hetingen Bader:



Kvällen avslutades med en romanisk middag för 5 på Jack in the Box.

Söndag... Vi åkte upp en sväng (med våra arabiska prinsar) till Beverly Hills och gjorde en sväng över till Rodeo Dr. Där blev det endel fönstershopping i den tidiga aftonen (Oh Chanels doing red this season) och sedan blev det en visit på det 5-stjärninga hotellet på Rodeo drive. Där bjöds vi på glas rött vin, not to dry..and not to fruity...för att citera prinsen.





På vägen hem blev det ett stopp förbi the licquer store för att köpa en flaska Grey goose och några red bull.



(Prinsen)

Imorgon börjar skolan, Woohoo...

Ps. Johnny Depp verkar ha en liten snopp...



Kommentarer
Postat av: soffanpowder

meen guu... hur har han framkallat skinnet på skinjackan..? im just to inpressed.. måste koppa!



och whyyyyyyy? whyyy, har ni på er FETT med kläder... L.A ska va hot stuff....? eller?

2009-02-17 @ 20:27:22
URL: http://soffanpower.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0